فرمانده کل انتظامی کشور: رزمایش ارتقای امنیت کویر در کشور برگزار می‌شود-راهبرد معاصر
معاون نظارت ستاد ملی جمعیت: سالانه ۵۳۰ هزار سقط جنین غیرقانونی انجام می‌شود دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری کلاس‌های مجازی شدند ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش

فرمانده کل انتظامی کشور: رزمایش ارتقای امنیت کویر در کشور برگزار می‌شود

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه از موضوعات مهم مجموعه انتظامی ارتقای امنیت خطه کویری از حوزه ورامین تا عمق جنوب و شرق کشور است گفت: که در این زمینه یک رزمایش در پیش داریم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدرضا رادان در جریان آئین بازدید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از پلیس استان ضمن گرامیداشت یاد شهدا به ویژه شهدای عرصه نظم و امنیت و با اشاره به پهنه گسترده کویر در دیار کریمان اظهار داشت: برای پوشش بهتر مأموریت‌های یگان‌های تکاوری و افزایش توانمندی رزمی آنان طرح فرماندهی واحد در قالب سه رویکرد و سناریو اجرا شد تا مدیریت این واحد‌های عملیاتی در حوزه یگان ویژه باشد و بتوانیم حوزه کویری کشور را از منطقه ورامین و خراسان جنوبی تا عمق استان کرمان درنوردیم که برای این منظور یک رزمایش در پیش داریم.

فرمانده کل انتظامی کشور با تشریح اهداف و رویکرد‌های موردنظر در زمینه ارتقای نظم و امنیت استان کرمان با اولویت تقویت انتظامی مناطق جنوب و شرق این حوزه بیان کرد: پیش بینی می‌شود با اجرای این طرح، یگان‌های تکاوری از نظر استقرار، توان و تحرک عملیاتی و تجهیزاتی به وضعیت بهتر و رو به ارتقایی برسند و سامانه پهبادی پایش کویر نیز که پیگیری‌های زیادی برای آن در کرمان صورت گرفته، زودتر تکمیل شود و پوشش حوزه کویر را افزایش دهد.

به گفته وی توجه و اهتمام ویژه ستاد کل در حوزه بازدید و ارزیابی عملکرد مجموعه انتظامی کشور و اتفاقات خوبی در پی این نظارت‌ها رقم خواهد خورد که شایسته تجلیل ویژه است.

سردار رادان در ادامه یکی از مهمترین موضوعات را افزایش توانمندی‌های حوزه معیشت برشمرد و گفت: طرح اختصاص ۱۰۰ هزار مسکن سازمانی در کل کشور با جدیت و به منظور کاهش مسافت محل خدمت و زندگی کارکنان در دستور کار است و پیگیری‌های خوبی را در دستور کار قرار داده‌ایم. /مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار